Skip to main content

FAQ

 

Wat betekent vers vlees in Natural Fresh Meat producten?

Natural Fresh Meat producten worden geproduceerd met echt vers vlees. Vers vlees is echt spiervlees dat binnen 24 uur verwerkt wordt in onze fabriek tot krokante, verse, brokken. Vers vlees heeft als voordeel dat het zeer smakelijk is en dus een hoge acceptatie kent en goed is voor de vacht, de botten en de spieren van jouw hond. Door ook  gedroogd vlees toe te voegen creeren we een optimaal product voor alle honden.

Hoe verschillen Natural Fresh Meat producten van andere hondenvoeding?

Natural Fresh Meat producten zijn gebaseerd op echt vers vlees als nr. 1 ingrediënt en bevatten de beste natuurlijke ingrediënten, die gezonde voeding bieden aan onze honden.

Worden Natural Fresh Meat producten in de Nederland vervaardigd?

Ja, alle Natural Fresh Meat producten worden in Nederland vervaardigd.

Waarom is het zo belangrijk dat er geen maïs, tarwe of soja in Natural Fresh Meat producten zit?

Maïs, tarwe en soja zijn allemaal geïdentificeerd als potentiële allergenen voor sommige honden en katten.

Bevat Natural Fresh Meat kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen of kleuren?

Nee, we gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten. Daarom wordt ons voedsel beschouwd als een volledig natuurlijk hondenvoer,versterkt met natuurlijke vitamines en mineralen

Werkt Natural Fresh Meat met dierproeven op haar producten?

Natural Fresh Meat doet geen enkele dierproef om producten te testen. Ons bedrijf is opgericht op basis van de best mogelijke voeding voor honden en we behandelen onze huisdieren als familieleden. We voeren proeverijen uit waarbij onze producten worden gevoerd aan huisdieren, maar alleen onder omstandigheden die gezond en comfortabel zijn voor de dieren.

Waar en hoe wordt Natural Fresh Meat gemaakt?

We creëren en ontwikkelen onze eigen recepten met onze voedingstechnologen – en voedingsdeskundigen. We werken met alleen Nederlandse partners om onze producten te vervaardigen volgens onze recepten en specificaties. Productkwaliteit is onze prioriteit nummer één. We hebben strenge controles om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat is de juiste voerhoeveelheid voor Natural Fresh Meat?

Op elke verpakking Natural Fresh Meat kun je de juiste voerhoeveelheden per dag terugvinden. Omdat elke hond verschillend reageert op voeding is het belangrijk om de conditie van je hond altijd goed in de gaten te houden en de porties aan te passen indien nodig. Teveel of te weinig voeding kan de conditie van de hond beïnvloeden. Zorg altijd voor vers drinkwater.

Moet ik mijn hond extra vitames, mineralen of andere supplementen bijvoeren?

Als je je hond Natural Fresh Meat voeding voert is het niet nodig om enig supplement bij te voeren. Natural Fresh Meat voedingen zijn 100% complete voedingen en behoeven geen toevoegingen.

Zijn de Natural Organic producten helemaal biologisch?

De Natural Organic producten zijn 100% biologisch en bevatten allen biologische producten uit de Europese Unie. Er is een SKAL certificaat beschikbaar voor al onze biologische producten.

Overzetten van een andere voeding naar Natural Fresh Meat?

Indien je je hond over wil zetten naar Natural Fresh Meat is het van belang dit geleidelijk te doen. Mix oude voersoort en Natural Fresh Meat in een aantal voedingen dagen van 10% tot 100% Natural Fresh Meat.